Serviciile Noastre

Transport Funerar

Ajungem la domiciliu cat mai repede posibil,asigurand transport funerar cu masina special autorizata si personal calificat in Navodari cat si in alta localitate la cerere.

Imbalsamare / Tanatopraxie

Imbalsamarea profesionala se va face de catre personal specializat,prin tanatopraxie.

Tanatopraxia este setul de practice care se desfasoara pe un cadavru si aplica metode de salubritate,conservare,imbalsamare,restaurare,reconstructie si ingrijire estetica.Procesul se desfasoara in conformitate cu normele sanitaro-igienice si impiedica intrarea intr-o stare fizica neplacuta a corpului neinsufletit.

Acest procedeu medical este obligatoriu pentru depunerea decedatului in capela.Exista cazuri particulare in care imbalsamarea este interzisa,de exemplu cand persoana in cauza a suferit de boli transmisibile sau contagioase.

Camera Frigorifica Mortuara

Detinem camera frigorifica mortuara,pentru pastrarea defunctului(ei),aceasta fiind omologata in conformitate cu normele in vigoare.

Toaletare

Corpul neinsufletit trebuie pregatit pentru ultimul drum.Aceasta presupune spalarea,imbracarea,barbieritul si coafatul.Va asiguram ca decedatul va fii expus in cele mai bune conditii de igiena si siguranta.

Sicrie

Va oferim o gama larga de sicrie din diferite tipuri de lemn cum ar fii:stejar,plop,tei,brad etc. la preturi accesibile fiecarui buzunar.

Coroane si Accesorii

Realizam coroane din flori artificiale de diferite nuante,forme si marimi.De asemenea, va punem la dispozitie toate accesoriile necesare unei inmormantari,cum ar fii: cruci,doliu de pus la usa,felinare,candele,prosoape,batiste etc.

Casa Mortuara

Trupul neinsufletit se poate depune in capela noastra,care ofera program non-stop si dispune de 2 locuri.

Contact Non Stop 0737 449 075 sau 0762 718 840